Tacksamhet ger nya möjligheter och välsignelser.

När jag arbeta de häromdagen så väntade jag på en person som springer för att hinna med bussen. När han kommer in i bussen, det blir inget tack ingen ögonkontakt utan ett stor fett leende men det var inte ett leende av tacksamhet utan ungefär som jag tolkade ohh vilken tur jag han med bussen. Det finns många andra exempel på det här när man är ute kör.
En del personer kommer springande medan jag står och väntar och säger det var den sista sekunden. – Nä du var sen.

Hur som haver det för mig till mina tankar hur jag är gentemot Gud även andra.. Hur tacksam är jag mot Herren Hur många ggr tar jag åt mig äran för det Gud har med ett finger med i de situationer jag hamnar i. Många ggr kanske jag inte vet att Gud är med mig i situationerna som jag hamnar och hamnat i. Jag är helt övertygad om att Gud beskyddar oss, även icke troende och han fixar och trixar väldigt mycket när vi vandrar här i livet. Jag som pappa vet ju hur mycket väl jag vill mina barn, även när de ställer till det för sig.
Hur mycket mer vill då inte Gud vara med oss och vill oss väl när vi vandrar
här i livet, men hur tacksam är vi mot honom? Jag vet att att otacksamhet retar mig. Gud vill att vi ska vara tacksamma mot honom men även mot varandra.
Jag tror att ett av de största problem vi har idag är otacksamhet. Otacksamhet gör att det låser sig för oss här i livet. En människa som är otacksam och likgiltig ser man att de är ned tyngda på något sett glädje lösa man ser att de saknar något. Även om killen från bussen hade ett brett leende så kom det inte inne från. Tacksamhet gör att vi växer som människa skapar nya möjligheter och ger nya välsignelser. Tacksamhet gör en människa glad, det gör mig glad. När en passagerare kommer in och ler mot en ser en i ögonen då behöver det inte säga tack man ser det i ögonen på dem det kan göra en hel dag underbar för en när man kör. Tacksamhet kan man både höra och se.
Jag skulle kunna göra en lång lista vad jag har att vara tacksam för det tror jag att ni också skulle kunna göra.

Tack Jesus för du gav mig livet att . För att du frälst mig förlåtit mina synder.
Tack att du har skapat mig. Givit mig en underbar hustru och 2 underbara barn. Jag vill ge dig ett stort TACK…..

Stefan Liliemark

Category(s): Frälsning

Comments are closed.